Veilig werken op hoogte

Veilig werken op hoogte

Om veilig te kunnen werken op hoogte is een goede werkvoorbereiding en instructie aan de medewerkers in de Arbowet aangemerkt als 1 van de belangrijke aspecten. Tijdens de training wordt ingegaan op de verschillende arbeidsmiddelen en voorschriften om veilig op hoogte te werken. Dit wordt zowel theoretisch als praktisch behandeld zodat het geleerde zo goed mogelijk aansluit op de werkzaamheden die men dagelijks uitvoert.

De snelle weg naar een opleiding

Inhoud

De opleiding kan in company gegeven worden en is een dagdeel van 4 uur. De opleiding bestaat uit een theorie en een praktijk gedeelte. De opleiding zal naar de wensen van de klant worden ingevuld.

Theorie:
Wetgeving en arbobeleid, gebruik, bewustwording valgevaar, risico’s en veiligheid, valbeveiliging, controle valbeveiliging, veiligheid tijdens gebruik, toepassing valbeveiliging in de praktijk, werken op hoogte, handelen na ongeval.

Examen(s)

Na het volgen van de cursus zal een toets worden afgenomen. De deelnemer zal een certificaat als bewijs van deelname ontvangen.

Tarieven

Prijzen zijn excl. btw.

Op alle opleidingen en trainingen zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Tekst- en prijswijzigingen zijn onder voorbehoud.

Subsidie

Voor deze opleiding bestaan subsidiemogelijkheden, laat u voor een persoonlijk subsidie advies goed informeren door uw regionale Transportopleider partner.

Kies een opleiding

Opleidingen worden geladen