Trekkerrijbewijs (T)

Trekkerrijbewijs (T)

Wilt u uw tractor rijbewijs halen? Het tractor rijbewijs is bedoeld voor iedereen die een motorrijtuig met beperkte snelheid wil besturen en die per 1 juli 2015 niet in het bezit was van een geldig rijbewijs B (auto) of trekkercertificaat. Dit zijn onder andere landbouwtrekkers, shovels, grondverzetmachines, verreikers en heftrucks breder dan 1,30 meter of met een trekinrichting. Rijdt u met een voertuig breder dan 1,30 meter op de openbare weg dan dient u het tractor rijbewijs te halen.

De snelle weg naar een opleiding

Inhoud

Het theoretische deel van de opleiding bestaat uit de cursus verkeer en techniek gevolgd door een examen. Het praktijkonderdeel start met een intake op de trekker of tractor. Na afloop krijgt u van de instructeur persoonlijk advies over de duur en prijsinvestering voor een passend opleidingstraject. Zo zorgen wij dat u zo efficiënt mogelijk uw tractor rijbewijs kunt halen.

Examen(s)

Om het tractor rijbewijs te halen moet u zowel een CCV theorie- als praktijkexamen af te leggen.

Tarieven

Prijzen zijn excl. btw.

Op alle opleidingen en trainingen zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Tekst- en prijswijzigingen zijn onder voorbehoud.

Subsidie

Voor deze opleiding bestaan subsidiemogelijkheden, laat u voor een persoonlijk subsidie advies goed informeren door uw regionale Transportopleider partner.

Kies een opleiding

Opleidingen worden geladen