Vrachtwagenrijbewijs (C1)

Vrachtwagenrijbewijs (C1)

Elke bestuurder dient in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs. Voor het besturen van een camper > 3500 kg en < 7500 kg is dat het rijbewijs C1. Deze rijopleiding leidt via het CCV praktijkexamen naar rijbewijs C1.

De snelle weg naar een opleiding

Inhoud

De rijopleiding C1 bestaat uit een theoretisch en praktisch deel. In de theorie worden verkeersregels, techniek en wet- en regelgeving behandelt. In het praktisch deel wordt verkeersdeelname en voertuigbeheersing getraind.

Examen(s)

Als afsluiting van de rijopleiding wordt een CCV praktijkexamen afgenomen. Bij een voldoende examen wordt een rijbewijs C1 afgegeven. Positieve uitslagen van de drie theorie-examens, twee praktijktoetsen én een positieve uitslag van het praktijkexamen rijbewijs C1 geven recht op afgifte van een vrachtautorijbewijs (mits medisch akkoord) met code vakbekwaamheid (code 95).

Tarieven

Prijzen zijn excl. btw of vrijgesteld van btw (voor meer informatie hierover neem contact op met uw regionale Transportopleider partner).

Subsidie

Voor deze opleiding bestaan subsidiemogelijkheden, laat u voor een persoonlijk subsidie advies goed informeren door uw regionale Transportopleider partner.

Kies een opleiding

Opleidingen worden geladen